Image Description
Consilieri Clienti Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Constanta, Craiova, Timisoara, Oradea, Deva, Cluj, Tirgu Mures, Baia Mare, Satu Mare, Suceava, Iasi, Bacau, Brasov, Sibiu

Candidatul ideal

Ne marim echipa! Cautam persoane dornice sa aiba un loc de munca stabil, interesate sa lucreze in domeniul serviciilor financiare.

Cerinte :
Abilitati comerciale (dinamism, comunicare, persuasiune, negociere si orientare catre client).
Disponibilitate la program in ture si lucru in weekend.
Spirit de echipa.
Profesionalism si responsabilitate.
Operare PC la un nivel mediu.

Descrierea jobului

Responsabilitati:
Atrage clientii, promoveaza si vinde produsele companiei in punctele de creditare din cadrul locatiilor partenerilor nostri (magazinele Auchan si Leroy Merlin) si intocmeste dosarele de credit.
Desfasoara activitati de consiliere si fidelizare a clientilor.
Redacteaza rapoarte de activitate.

Beneficii:
Training.
Salariu fix + bonuri de masa + bonusuri performanta.
Contract pe perioada nedeterminata.
Posibilitati de dezvoltare profesionala.
Activitate intr-o echipa dinamica si tanara.

Descrierea companiei

Fiind o subsidiara a Grupului Auchan, Oney are o pozitie privilegiata in calitate de observator al tendintelor si al noilor obiceiurilor de consum. “AND-ul de comerciant” combinat cu expertiza in solutii financiare si de plata, face ca Oney sa fie un jucator unicat pe piata, cel mai bun pentru a sprijini partenerii sai in proiectele lor de dezvoltare, in Franta si in intreaga lume.
Datorita tehnologiilor sale inovatoare, a cunostintelor de consumator si a intelegerii noilor modele de consum, Oney permite partenerilor sai sa reinnoieasca si sa imbunatateasca experienta clientilor prin solutii simple si inovatoare.
Oney este o referinta in domeniul sau insoteste liderii pe piata comertului din Romania oferind solutii financiare adaptate pentru clientii partenerilor Auchan, Leroy Merlin sau Norauto, avand o preocupare constanta de a definii comertul de maine in beneficiul comerciantilor si al consumatorilor.
Oney in cateva cifre:
* Oney in 11 tari
* Peste 8 milioane de clienti
* Peste 2300 de colaboratori
* Peste 250 de parteneri
Pe plan local, Oney isi face o misiune zilnica in a crea managerii de maine, echipa de management fiind construita in proportie de 80 % prin promovari interne. Fiecare membru al echipei are un plan de cariera personalizat si orientat spre performanta. Incurajam entuziasmul si libertatea de a fi si de actiona. Luam decizii bazate pe respect si reciprocitate iar performantele sunt intotdeauna rasplatite.

Copyright © Oney Finances SRL All Rights Reserved.
Dezvoltat de: aicontrol.ro