Bun venit la Oney!

La Oney, îi încurajăm pe colegii noștri să profite la maxim de potențialul lor, personal și profesional, să facă mai mult din ceea ce le place. Ne place să încurajăm vise îndrăznețe fie că sunt ale colegilor sau ale clienților noștri, și suntem foarte bucuroși să le vedem devenind realitate.

Noi credem că întregul succes de la Oney are două componente importante: angajații și cultura noastră. Credem că oamenii de excepție care își desfășoară activitatea într-o cultură de excepție vor avea cele mai bune rezultate.

Posturi vacante :

Susținem învăţarea prin acţiuni, și încurajăm practicile care ajută la dezvoltarea unui mediu potrivit pentru învăţare și dezvoltare. De aceea, apreciem oamenii care odată ce au făcut o greşeală şi-o asumă, învaţă din ea, şi o depășesc…devenind astfel mai buni.

Obiectivele sunt clar stabilite și lucrăm împreună la îndeplinirea lor. Te încurajăm să visezi, dar, în același timp suntem pragmatici: Setam obictive clare și concrete. Stabilirea ţelurilor face parte din cultura ONEY.

Susținem colegii care au iniţiative, păreri, opinii, și vin cu propuneri pe care le argumentează asertiv.

Angajaţii noștri ştiu că pot evolua atunci când sunt dornici de a învăţa din experienţa şi recomandările celorlalți colegi. Au puterea de a alege ce anume vor aplică în viitor, dar și modul în care vor gestiona diverse situații.

Oamenii care învaţă permanent dau dovadă de sete de cunoaştere şi arată că sunt dedicaţi demersului de a-şi dezvolta potenţialul. Admit că nu sunt atotcunoscători, ci mai degrabă, sunt deschişi către propria lor dezvoltare.

Compania Oney le oferă tuturor angajaţilor oportunitatea de a-şi exprimă ideile într-un mediu profesional care cultivă schimbul de idei ieşite din tipare şi inspiră inovarea. Integrând diversitatea şi incluziunea în toate aspectele activităţîi noastre, îi deservim pe clienţi la nivel global în modurile care răspund optim cerinţelor lor.

Pachetul de beneficii oferit de compania noastră este unul complex și proporțional cu experiența și performanțele angajaților. Te poți baza pe un salariu negociat conform dorințelor tale, bonusuri de performanță acolo unde este cazul și multe alte avantaje pentru angajați.

Considerăm că la Oney poți să descoperi ceea ce iubeșți să faci. Îți oferim spațiu să creezi și posibilitatea să te dezvolţi — un loc din care să simți că faci parte și în care să fii cu adevărat tu însuți.

Comunicăm deschis și direct. Te ținem la current cu tot ce se întâmplă în organizație prin canalul de Comunicare Yammer. Acolo postăm concursuri frecvente și ne dorim să știm ce pasiuni ai, cum îți petreci timpul liber sau care este ultima piesă făină pe care ai asculat-o

Etapele selectiei in Oney

Copyright © Oney Finances SRL All Rights Reserved.
Dezvoltat de: aicontrol.ro