Cu UniCredit Consumer Financing și Oney poți cumpăra mai ușor produsele dorite din magazinele Auchan și Leroy Merlin prin soluțiile financiare oferite pe loc, în magazin.

Dacă esti persoană fizică, cu vârsta între 18 și 75 de ani (la finalizarea contractului), te așteptăm cu următoarele documente standard:

  • Actul de identitate
  • Dovada veniturilor: acord de consultare a bazelor de date ANAF* (se completează direct în magazin) sau documente doveditoare ale venitului pentru venituri provenite din alte surse decat salarii și pensii.

*aplicabil pentru categoriile de venituri (cu titlu de exemplu, salarii) ce pot fi interogate în bazele de date ale Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), în baza exprimării acordului de consultare și prelucrare a informațiilor din bazele de date ale Ministerului Finanțelor Publice, Agenția Natională de Administrare Fiscală (ANAF). Pentru celelalte categorii de venituri, este necesară prezentarea documentației de venit. Creditorul are dreptul de a analiza si de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului de consum, în conformitate cu normele interne si reglementarile legale. Fac exceptie situatiile in care decizia de creditare nu poate fi luata pe loc din motive independente de vointa UniCredit Consumer Financing ISN S.A. sau situatiile in care este necesara o analiza suplimentara a cererii. Conform legii, oferta de produs sau serviciu financiar este cea valabila la momentul inregistrarii solicitarii produsului/serviciului si, independent de elementele respectivei oferte, contractul se considera incheiat numai la data semnarii sale formale sau, dupa caz, conform prevederilor legale aplicabile incheierii contractului la distanta. Oferta completă a produselor financiare și de asigurare pe www.ucfin.ro.

Vino in magazin si alege produsele dorite

Prezinta-te apoi la biroul de credit Oney aflat tot in magazin pentru a gasi impreuna cu consultantii nostri solutia financiara potrivita pentru tine

Aplica pentru credit si, in cazul aprobarii, semnezi documentatia de creditare si poti sa pleci acasa in aceeasi zi, cu bunurile achizitionate

Achiti cumparaturile in rate egale fixe, incepand de luna următoare.

OFERTA FINANCIARĂ

CREDITUL PARTENER

Valoare

Dobândă anuală cu produs asigurare

Dobândă anuală fără produs asigurare

Comision de analiză dosar*

Comision lunar de administrare credit

Perioada de creditare

DAE** pentru produs cu asigurare

DAE** pentru produs fărăasigurare

Partener

Standard

300 ->

30.000 Lei

43%

51%

0 Lei

10 Lei

6 -> 60 luni

56,11%

69,62%

Partener

Low DAE

5.000 ->

30.000 Lei

22%

30%

0 Lei

10 Lei

6 -> 60 luni

25,94%

36,83%

Partener

Promo12M

300 ->

30.000 Lei

0%

8%

0 Lei

10 Lei

12 luni

0,74%

10,38%

Partener

Promo 24M

300 ->

30.000 Lei

0%

8%

0 Lei

10 Lei

24 luni

0,69%

9,77%

*perceput numai în cazul acordării creditului
**calculată pentru suma maximă și perioada maximă

Cum poți plati rata lunară sau sumele datorate aferente Creditului Partener?

Usor, utilizand unul dintre urmatoarele instrumente:

  • In numerar, in orice sucursala UniCredit Bank SA, la orice bancomat multifunctional (BNA) sau la casierie*; 
  • In numerar sau cu cardul de debit / credit la dispozitivele POS puse la dispozitie la casieriile din reteaua de magazine* Altex si Media Galaxy;
  • In numerar, in reteaua de PayPoint*, operator de incasare plati, incarcare electronica si transfer de bani cu o retea de peste 11.700 de magazine de convenienta, supermarketuri sau minimarketuri cu program prelungit de functionare;
  • In numerar, in reteaua de  Selfpay (ZebraPay)*, pe care le gasesti in peste 4.700 de locatii - supermarketuri, benzinarii sau centre de business.
  • In numerar, in orice sucursala UniCredit Bank SA, la orice bancomat multifunctional sau la casierie*;
  • Prin transfer bancar, din orice cont curent deschis la orice institutie financiara**;
  • Prin intermediul Online Banking, Mobile Banking sau a mandatului de debitare automata, daca ai activat acest serviciu si detii un cont curent deschis la UniCredit Bank S.A.*.

Regasesti atat Codul de Bare, cat si Contul IBAN, pe:

  • Graficul de Rambursare primit odata cu documentatia de creditare

*timp de procesare: maximum o (1) zi lucratoare
**timp de procesare: maximum doua (2) zile lucratoare
Plata se va inregistra cu data in care s-a efectuat, indiferent de modalitatea de plata si timpul de procesare.Ai nevoie de finanțare? Completează formularul de mai jos și vei fi contactat rapid de un consultant Oney!

Copyright © Oney Finances SRL All Rights Reserved.
Dezvoltat de: aicontrol.ro