Dacă ai optat pentru asigurare la credit, înseamnă că ratele tale sunt protejate

Rata ta este acoperită în caz de carantină, infectarea cu COVID-19 sau alte afecțiuni medicale

Dacă te afli în situații mai puțin plăcute, de exemplu în caz de afecțiuni medicale, inclusiv infectarea cu COVID -19, dorim să te informăm că, în baza contractului tău de credit, asiguratorul îți va acoperi rata pe perioada concediului tău medical.

Tot ce trebuie să faci este să ne transmiți pe e-mail certificatul de concediu medical de la medicul tău de familie sau de la medicul specialist.

Concediul medical trebuie să fie mai lung decât perioada de așteptare înscrisă în contract (30 sau 60 de zile), iar pentru a-ți putea plăti în continuare rata va trebui să ne transmiți fiecare certificat medical nou emis.

Asiguratorul îți va acoperi rata pe toată perioada de incapacitate de muncă (concediu medical), pe perioada zilelor de carantină sau autoizolare, zilele fiind luate în calcul, iar tu vei beneficia mai repede de banii cuveniți.

De asemenea, poți primi o sumă suplimentară egală cu rata plătită către Oney.

Rata ta este acoperită în caz de șomaj sau pierdere involuntară a locului de muncă

Asigurarea nu se aplică în cazul în care angajatorul tău, din motive economice, este nevoit să opteze pentru șomaj tehnic, pentru că acest lucru înseamnă suspendarea temporară a activității, și nu încheierea definitivă a contractului tău de muncă.

Dacă îți încetează contractul de muncă definitiv și intri în șomaj, atunci rata ta este acoperită de asigurare.

Prin urmare, rata ta este acoperită dacă îți pierzi involuntar locul de muncă din cauza pandemiei COVID – 19.

Rata ta este acoperită în caz de deces

Îți aducem la cunoștință că, în caz de deces, asiguratorul îți va achita datoria de la data decesului, iar în funcție de prevederile din contractul tău, moștenitorii tăi pot primi suplimentar aceeași sumă de bani în contul personal.

 Pentru mai multe detalii și alte întrebări, vă rugăm să ne contactați la numărul: 031.226.11.11 sau să ne scrieți pe adresa covid@cetelem.ro.

 

 

Copyright © Oney Finances SRL All Rights Reserved.
Dezvoltat de: aicontrol.ro