Aniversează cu noi în 13 rate, 0% dobândă!

Aniversează cu noi în 13 rate, 0% dobândă!

 

Nouă ne place tare mult să sărbătorim, mai ales când vine vorba de aniversarea Auchan, care a ajuns anul acesta la 13 ani de activitate. Și pentru că aniversarea se face în gașcă mare, am pregătit pentru voi o surpriză, mai exact, în perioada 2-22 octombrie, cu cardul de cumpărături Oney beneficiezi de 13 rate, dobândă 0%, pentru produsele achiziționate în hypermarketurile Auchan, cu valoare mai mare de 1.500 de lei.

Cine a zis că cifra 13 aduce ghinion? În Auchan îți aduce noroc! Ia-ți coșul de cumpărături, cumpără tot ce vrei de minimum 1.500 de lei și achiți în 13 rate, cu 0% dobândă, cu cardul de cumpărături Auchan Oney.

Cum intri în posesia cardului de cumpărături?

E simplu. Ne găsești la birourile Oney din fiecare magazin Auchan. Să cumperi în rate devine o modalitate de plată din ce în ce mai accesibilă, acum ai la îndemână soluții financiare pentru ca tu să îți poți achiziționa tot ce îți dorești! Te așteptăm în magazinele Auchan să sărbătorim în voie!

Nu uita: 13 ani = 13 rate, dobândă 0%!

Ce trebuie să mai știi despre cardul de cumpărături Oney:

  • Poți face retrageri de numerar de la orice bancomat și poți plăti cu el oriunde în lume 
  • Plata la comercianți cu 0% comision
  • Plătești în rate la orice comerciant unde vezi sigla "Mastercard Plata în rate"
  • Poți face transfer de bani din contul de card într-un cont curent personal, deschis la orice bancă din România

Exemplu de calcul: pentru o tranzacție în rate fixe din Linia de Credit cu card de credit atașat în valoare de 3.500 lei efectuată la data aprobării Liniei de Credit și rambursată în 13 luni, rata lunară fixă este 274,2 lei, dobânda fixă aplicată la sold este 0%, DAE 3,19% și valoare totală plătibilă 3.564,6 lei, comision de administrare card: 5 lei/lună. Promoția este disponibilă pentru cumpărături în valoare de min. 1.500 lei. Oney Finances SRL intermediază credite oferite de BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala București, str. Clucerului nr. 78-80, sector 1, București, România, J40/20815/2017, CUI 38627806, iar decizia de acordare a produsului financiar aparține creditorului. Detalii la consultanții de credit din magazine. Ofertă valabilă în perioada 02-22.10.2019. 

Copyright © Oney Finances SRL All Rights Reserved.
Dezvoltat de: aicontrol.ro