Cu 0% dobândă, să tot fii Moș Crăciun

Ho, ho, ho!

Toată lumea știe că Oney este ajutorul lui Moș Crăciun, iar anul acesta Moș Crăciun ești tu!

Mereu am fost alături de tine pentru a te ajuta să oferi zâmbete celor dragi ție, fapt pentru care și anul acesta venim în ajutorul tău! Fiind cea mai frumoasă dar și aglomerată perioadă din an, știm cât de important este pentru tine să oferi cele mai inedite și frumoase cadouri. 

În perioada 7 - 29 Decembrie te invităm să faci cumpărături de minim 1.200 de lei pentru a te bucura de oferta 0% dobândă pentru cumpărăturile achiziționate în 12 rate în orice hypermarket Auchan. Astfel, ești la un card distanță de a cumpăra tot ce ai pe wishlist Crăciunul acesta, iar cei dragi o să rămână plăcut surprinși!

Pe lângă un sac plin de cadouri, cardul Oney îți oferă și alte oportunități precum:

  • Poți face retrageri de numerar de la orice bancomat și poți plăti cu el oriunde în lume
  • Plătești la comercianți cu 0% comision, în funcție de campaniile disponibile
  • Poți face transfer de bani din contul de card într-un cont curent personal, deschis la orice bancă din România 
  • Ai o perioadă de grație până la 60 de zile în care nu plătești dobândăpentru cheltuielile tale

Spor la cumpărături!

Exemplu de calcul: pentru o tranzacție în rate fixe din Linia de Credit cu card de credit atașat în valoare de 3.500 de lei efectuată la data aprobării Liniei de Credit și rambursată în 12 luni, rata lunară fixă este de 296,66 lei, dobândă fixă aplicată la sold este 0%, DAE, 3,18% și valoare totală plătibilă 3.560 lei, comision de administrare card: 5 lei/lună. Promoția este disponibilă pentru cumpărături în valoare de min. 1.200 de lei. Oney Finances SRL intermediază credite oferite de BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala București, Oregon Park, șos. Pipera, 46D-46E-48, clădirea C, et. 6, sector 2, București, România, J40/20815/2017, CUI 38627806, iar decizia de acordare a produsului financiar aparține creditorului. Detalii la consultanții de credit din magazine.

Copyright © Oney Finances SRL All Rights Reserved.
Dezvoltat de: aicontrol.ro