Exemplu de calcul: pentru o tranzacție în rate fixe din Linia de Credit cu card de credit atașat în valoare de 3.500 lei efectuată la data aprobării Liniei de Credit și rambursată în 3 luni, rata lunară fixă este 1.172 lei, dobânda fixă aplicată la sold este 0%, DAE 2,59% și valoare totală plătibilă 3.515 lei, comision de administrare card: 5 lei/lună. Promoția este disponibilă pentru cumpărături în valoare de min. 400 lei. Oney Finances SRL intermediază credite oferite de BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala București, Oregon Park, șos. Pipera, 46D-46E-48, clădirea C, et. 6, sector 2, București, România, J40/20815/2017, CUI 38627806, iar decizia de acordare a produsului financiar aparține creditorului. Detalii la consultanții de credit din magazine.

Creionează-ți proiectul în 3 rate, 0% dobândă

E simplu să faci cumpărături în magazinele Leroy Merlin. Tu vii cu ideea, noi cu finanțarea!

Dacă faci cumpărături de minimum 400 lei în orice magazin Leroy Merlin, poți plăti în 3 rate, 0% dobândă, cu cardul de cumpărături Leroy Merlin.

Amenajează-ți casa pe placul tău, dar și după buget. Ca să nu cheltui toți banii pe renovare, alege o soluție financiară flexibilă și achită cumpărăturile în 3 rate, 0% dobândă.

Solicită cardul de cumpărături Leroy Merlin prin completarea formularului de mai jos și privește cum proiectul tău prinde contur!

BENEFICII CARD LEROY MERLIN

  • Poți face retrageri de numerar de la orice bancomat și poți plăti cu el oriunde în lume  
  • Plata la comercianți cu 0% comision
  • Poți face transfer de bani din contul de card într-un cont curent personal, deschis la orice bancă din România
  • Perioadă de grație de până la 60 de zile

Dacă ai în plan să îți renovezi locuința sau te-ai mutat în casă nouă, te așteptăm în magazin să îți alegi ce îți place, pentru că avem o gamă variată de produse. Dacă te-ai încurcat în calcule, venim noi cu soluția de finanțare. Dacă nu ai inspirație, nu-i nimic, te ajutăm noi și cu asta!

PS: Alege super cardul care te ajută să ai o super casă!

Copyright © Oney Finances SRL All Rights Reserved.
Dezvoltat de: aicontrol.ro