Oney Bank în parteneriat cu Auchan sunt câștigătorii secțiunii Premiera Anului în Inovatie, în industria serviciilor financiare și de plăți, pentru activitatea din 2018

Pe 9 mai, la Teatrul Național București, a avut loc cea de-a XVIII-a editie a evenimentului Gala NOCASH, în care au fost acordate premiile industriei platilor electronice. Aplicatia Well `com, dezvoltată de Oney Bank în parteneriat cu Auchan, a obținut premiul în categoria “ Premiera Anului în Inovație 2018", pentru lansarea primei plăți biometrice din România. 

În cadrul acestei categorii, au fost nominalizate bancile ING si Banca Transilvania. ING Bank a fost nominalizată pentru eliminarea casieriilor fizice, iar Banca Transilvania a lansat chat-botul în comunicarea cu clienții (robotul Livia pentru persoane fizice și robotul Raul pentru persoane juridice).

Gala NOCASH este evenimentul cu cea mai lungă a istorie din industria de plăți electronice și cel mai important eveniment anual de profil din România.

Juriul a fost format dintr-o serie de experți, care au votat cele mai importante evenimente din 2018. Pentru prima oară, la această ediție, numărul membrilor care și-au exprimat votul a fost de aproape 60.

Află mai multe despre eveniment, aici: https://www.nocash.info.ro/gala-nocash-expertii-au-votat-pentru-serviciile-de-plati-instant-si-plati-biometrice/?fbclid=IwAR1alN9NfKpeVcVMMd8INhsHM5W_sdyFmrZKY1O3qsMsN7LFGmpj0SmNgM4

 

 

            
Copyright © Oney Finances SRL All Rights Reserved.
Dezvoltat de: aicontrol.ro