Cumpără de minimum 1.500 de lei și ai 12 rate cu 0% dobândă în programul RABLA PENTRU ELECTROCASNICE

Și în acest an susținem programul RABLA PENTRU ELECTROCASNICE, organizat de Administrația Fondului pentru Mediu, așadar te așteptăm în magazinele Auchan cu electrocasnicele tale vechi care îți dau bătăi de cap. Dacă aduci o mașină de spălat, un frigider, televizor sau aer condiționat, primești un voucher de discount și ai posibilitatea să plătești noul produs cu cardul de credit Oney  în 12 rate cu dobândă 0%.

Participanții care vor achiziționa cu cardul de credit Oney produse în PROGRAMUL RABLA PENTRU ELECTROCASNICE trebuie să facă cumpărături de minimum 1.500 de lei.

În programul RABLA PENTRU ELECTROCASNICE se pot înscrie persoanele fizice, care au domiciliul în România și nu au obligații restante la bugetul de stat sau local. Pentru a putea intra în posesia voucher-ului, participanții se vor înscrie pe afm.ro, vor selecta categoria de produse pe care doresc să o înlocuiască.

Produsele noi pot fi achiziționate în momentul predării unui produs vechi din aceeași categorie și de o eficiență energetică inferioară.

Tot ce trebuie să faci este să vii în oricare din magazinele Auchan cu codul cererii de înregistrare de la afm.ro și să alegi unul din produsule înscrise în programul RABLA PENTRU ELECTROCASNICE din magazin.

Detaliile complete și condițiile de eligibilitate sunt disponibile aici.

Copyright © Oney Finances SRL All Rights Reserved.
Dezvoltat de: aicontrol.ro