Plătește rata online, prin transfer bancar sau prin aplicația Pago

Dragi clienți,

Vă aducem la cunoștință toate modalitățile de plată pe care le aveți la dispoziție pentru a achita rata cardului dvs de cumpărături Oney, creditul de nevoi personale sau refinanțarea.

Pe lângă metodele clasice disponibile (serviciul Direct Debit, Paypoint sau agențiile CEC), vă recomandăm, având în vedere situația fără precedent în care ne aflăm, cauzată de COVID-19, să evitați să ieșiți cât de mult puteți din casă și să optați pentru plata online a ratei, prin transfer bancar sau prin aplicația Pago, găsiți toți pașii disponibili aici.

Pentru a plăti prin aplicația Pago, trebuie să instalați aplicatia PAGO pe telefon.

  • Selectați furnizorul Cetelem, scanați codul de bare, introduceți suma de plata si alegeți cardul cu care vreți să plătiți.
  • Transferul poate dura până la 3 zile lucrătoare. Atenție! Nu este nevoie să tipăriți nimic. Puteți scana codul de bare direct din aplicația Client Cetelem.

DEMO: Vezi în video-ul de mai jos pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a plăti prin aplicația Pago:

Dacă alegeți să faceți plata prin transfer bancar, vă rugăm să țineți cont că toate informațiile de mai jos trebuie comunicate în această ordine. Plățile nu vor putea fi alocate în sistemul informatic fără aceste detalii.

Beneficiar: BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala București

CUI 38627806

Cont IBAN Beneficiar: RO36 RNCB 0072 0015 6787 0037;

Banca Beneficiarului: BCR, Sucursala Sector 1

Detalii de plată: Numărul contract format din 14 cifre (începe cu următoarele două cifre 42**)

CNP titular contract de credit

Nume prenume Titular contract de credit

Pentru întrebări suplimentare despre plata ratelor, vă rugăm să ne contactați la adresa: contact@oney.ro

Vă rugăm să rețineți că acest cont este doar pentru rambursarea ratelor către Cetelem (BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala București). Pentru rambursarea ratelor Oney 3X4X, vă rugăm să contactați ONEY BANK SA prin e-mail la adresa serviculclienti.ro@oney.com sau telefonic la 0317305050.

 

Copyright © Oney Finances SRL All Rights Reserved.
Dezvoltat de: aicontrol.ro