Ai visat, ai cumpărat! În 12 rate cu dobândă 0%, pentru orice produs din Leroy Merlin, la cumpărături de peste 3.000 de lei

În perioada 1 august – 30 septembrie, poți achiziționa produsele din magazinele Leroy Merlin în 12 rate, cu dobândă 0%, valabil pentru cumpărăturile de peste 3.000 de lei.

Ce trebuie să faci?

Solicită cardul Oney la biroul de Finanțare din magazinele Leroy Merlin. Alege să finalizezi proiectul la care ai visat, fără să stai prea mult pe gânduri sau să te pierzi în socoteli. Acoperă cât mai mult din proiect ca să economisești timp, bani și să nu faci prea mult deranj.

Acum e simplu! Plătești în rate și îți rămân bani și de vacanță!

Creează-ți confortul pe care îl meriți și alege ca un cunoscător la un preț câștigător!

 

Avantaje card de cumpărături Oney:

  • 0 lei comision de emitere card
  • 0 lei comision activare card
  • 5 lei comision lunar de administrare, doar pe perioada de derulare a ratelor
  • Aprobare pe loc, pleci cu produsele acasă în aceeași zi
  • Limită de credit, minim 400 lei

Ce documente trebuie prezentate:

  • Cartea de identitate
  • În situații excepționale, în cazul anumitor categorii pentru care nu se poate verifica venitul in baza de date ANAF pot fi necesare și alte documente

Exemplu de calcul: pentru o tranzacție în rate fixe din Linia de Credit cu card de credit atașat în valoare de 3.000 de lei efectuată la data aprobării Liniei de Credit și rambursată în 12 luni, rata lunară fixă este de 255 lei, dobândă fixă aplicată la sold este 0%, DAE, 3,18% și valoare totală plătibilă 3.060 lei, comision de administrare card: 5 lei/lună. Promoția este disponibilă pentru cumpărături în valoare de min. 3.000 de lei. Oney Finances SRL intermediază credite oferite de BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala București, str. Clucerului, nr. 78-80, sector 1, București, România J40/20815/2017, CUI 38627806, iar decizia de acordare a produsului financiar aparține creditorului. Detalii la consultanții de credit din magazine. Ofertă valabilă până la 30.09.2019.

Copyright © Oney Finances SRL All Rights Reserved.
Dezvoltat de: aicontrol.ro