Primul proiect pilot „shop in shop” Altex în Auchan a fost demarat, în premieră, în 3 hypermarket-uri Auchan din România

Pentru că ne dorim să oferim clienților noștri experiențe inedite, vă anunțăm că primul proiect pilot shop in shop Altex a fost demarat, în premieră, în 3 hypermarket-uri Auchan din România: Auchan Galați, Auchan Drumul Taberei și Auchan Ploiești.

Clienții Auchan pot cumpăra direct din Auchan, în exclusivitate, electronice și electrocasnice Altex, produsele putând fi achiziționate și în rate, prin intermediului cardului de cumpărături Oney.

Te așteptăm în cele 3 hypermarket-uri să te bucuri de oferte de inaugurare și să descoperi o gamă variată de electronice și electrocasnice, pe care le poți achiziționa în rate fixe.

Altex, liderul pieței românești în retail, oferă produse de top de peste 25 de ani și este un exemplu de antreprenoriat de succes din România.

Te așteptăm la birourile Oney din magazinele Auchan Galați, Auchan Drumul Taberei și Auchan Ploiești, să afli cum poți cumpăra în rate sau poți completa formularul de mai jos și te contactăm noi pentru mai multe detalii.

Copyright © Oney Finances SRL All Rights Reserved.
Dezvoltat de: aicontrol.ro