Oney Romania sponsorizeaza Turul României la Ciclism 2020

Anul acesta suntem mândri sa fim unul dintre sponsorii acestui mare eveniment sportiv, împreună cu Auchan – un vechi partener al Federației Române de Ciclism – și alte 23 de companii importante.

Cea de-a 53-a ediție a turului va avea loc la începutul lunii septembrie (8-13 septembrie) și va respecta toate reglementările de securitate și sănătate impuse de pandemia actuală.

Sunt așteptați sa participe peste 100 de cicliști din Europa și Statele Unite.

Obiectivul principal al evenimentului este promovarea ciclismului ca sport de performanță dar și ca un sport practicat de orice român. Ciclismul, ca modalitate de deplasare nepoluantă, ajuta la salvarea planetei încurajând in același timp un stil de viață sănătos.

Un alt obiectiv al evenimentului este să promoveze frumusețile României și turismul românesc.
Traseul se întinde pe 800 km, de-a lungul unor zone turistice importante precum: Timișoara - Oradea, Oradea - Cluj-Napoca, Târgu Mureș - Sf. Ana Lake, Brașov - (Transfăgărășan) - Curtea de Argeș, iar etapa finală va avea loc la București.

Mai multe detalii despre Turul Romaniei la Ciclism gasiți aici.

 

Stiai ca?

Prima ediție a Turului Romaniei la Ciclism sau “Mica buclă” a avut loc în 1934 pe o distantă de 1026 km și a fost câștigată de echipa Bulgariei.

Copyright © Oney Finances SRL All Rights Reserved.
Dezvoltat de: aicontrol.ro