Exemplu de calcul: Pentru un credit în valoare de 80.000/ 40.000 lei pe o perioadă de 60 luni, cu o dobândă anuală fixă de 9,95%/ 11,95%, comision lunar de administrare 0 lei, comision de analiză 0 lei, rata lunară fixă este 1.697,75/ 888,75 lei, DAE 10,42%/ 12,63%, iar valoarea totală plătibilă este 101.865/ 53.325 lei. Oney Finances SRL intermediază credite oferite de BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala București, Oregon Park, sos. Pipera, 46D-46E-48, cladirea C, et. 6, sector 2, Bucuresti, România, J40/20815/2017, CUI 38627806. Procentul de dobândă este fix si se va stabili pornind de la 9,95%/an, în funcție de valoarea sumei împrumutate și de profilul clientului determinat în urma analizei de risc efectuată conform politicii interne a BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala Bucuresti și reglementărilor legale în vigoare. *Rata a fost calculată pe o perioadă de rambursare de 48 de luni.

Împrumută acum suma necesară și rambursezi în maxim 60 de rate fixe!

 

Cu toții avem planuri, dorințe și pasiuni. Te ajutăm să le îndeplinești mai curând!

Indiferent ce proiecte ai, renovezi casa, schimbi mașina, situații neprevăzute sau în sfarșit te-ai decis să pleci în vacanța mult așteptată, creditul de nevoi personale este soluția de care ai nevoie!

Solicită acum suma de care ai nevoie și o rambursezi în RATE FIXE!

Vino cu buletinul la biroul Oney din orice magazin Auchan sau Leroy Merlin, iar după aprobare îți virăm direct în contul tău suma necesară, fără adeverință de venit (dacă ai veniturile înregistrate la ANAF).

AVANTAJE:

  • Dobândă avantajoasă, fixă pe toată perioada creditului, de la 9,95%.
  • Platești lunar doar rată, fără alte comisioane.
  • Perioada de creditare este flexibilă, între 6 luni și 5 ani, ca să alegi în cât timp vrei să plătești.
  • Banii se virează direct în contul tău bancar, deci scapi de drumuri și de bătaia de cap cu schimbat banca.
  • Îți poți refinanța și alte credite, indiferent de bancă, iar astfel obții un singur credit cu o rată lunară fixă mai mică și bani suplimentari pentru proiectele tale.

 

Pentru mai multe detalii, te așteptăm în orice birou Oney din Auchan sau Leroy Merlin, vezi aici unde ne poți găsi sau completează formularul de mai jos și te vom contacta în scurt timp pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a accesa suma dorită.

Copyright © Oney Finances SRL All Rights Reserved.
Dezvoltat de: aicontrol.ro