La 14 ani de Auchan, 14 Rate cu dobanda 0%

De ziua Auchan toata lumea sarbatoreste! 

Ai card Oney emis in parteneriat cu Auchan? Vino cu el in magazin, alege-ti produsul preferat de la Raionul Electro si achita-l cu cardul. Daca produsul are o valoare mai mare de 1400 lei, poti opta pentru 14 rate cu 0% Dobanda. 

Nu ai inca un card Oney - Auchan? Te asteptam la Biroul de Rate din magazine. Soliciti un card, primesti raspunsul pe loc iar dupa aprobarea solicitarii poti pleca acasa cu produsul visat. Colegii nostri te vor ajuta sa faci cererea cat mai rapid si sa petreci cat mai putin timp in magazin. In acest fel te poti bucura mai curand de produsul tau. 

Odata ce ti-ai facut cardul ai si alte beneficii

  • Poți face retrageri de numerar de la orice bancomat și poți plăti cu el oriunde în lume  
  • Platesti la comercianți cu 0% comision
  • Poți face transfer de bani din contul de card într-un cont curent personal, deschis la orice bancă din România
  • Ai o perioadă de grație de până la 60 de zile in care nu platesti dobanda pentru cheltuielile tale 

Te asteptam sa sarbatorim impreuna!

Pentru o tranzactie in rate fixe din Linia de Credit cu card de credit atasat in valoare de 1.400 lei efectuata la data aprobarii Liniei de Credit si rambursata in 14 luni, rata lunara fixa este de 105 lei, dobanda fixa aplicata la sold este 0%, DAE 8,18% si valoarea totala platibila de 1.470 lei, comision de administrare card: 5 lei/luna. Promotia este disponibila pentru cumparaturi in valoare de min. 1.400 lei. Oney Finances SRL intermediaza credite oferite de BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala Bucuresti, Oregon Park, sos Pipera, 46D-46E-48, cladirea C, et. 6, sector 2, Bucuresti, Romania, J40/20815/2017, CUI 38627806, iar decizia de acordare a produsului financiar apartine creditorului.

Copyright © Oney Finances SRL All Rights Reserved.
Dezvoltat de: aicontrol.ro