De Dragobete te îndrăgostești de oferte!

Dragostea plutește în aer....dar și printre oferte!

Atâtea povești de dragostea au început cu un simplu''Bună!'' și au continuat prin achiziționarea produselor preferate pentru casă. Bucură-te de luna Februarie prin a le arăta celor de lângă tine cât de mult îi iubești, îi apreciezi și cât de mult îi cunoști. De la o placă de păr mult dorită...până la cel mai nou televizor, opțiunile sunt nelimitate atunci când oferi un cadou plin de dragoste.

În perioada 13 - 26 Februarie cardul nostru de cumpărături devine Cupidon, întrucât îți oferă posibilitatea de a achiziționa orice produs din zona de Electronice și Electrocasnice în 12 rate cu dobândă 0, la minima achiziție de 1.300 lei. 

Cardul Oney oferă beneficii multiple precum:

  • Poți face retrageri de numerar de la orice bancomat și poți plăti cu el oriunde în lume  
  • Platesti la comercianți cu 0% comision, în funcție de campaniile disponibile
  • Poți face transfer de bani din contul de card într-un cont curent personal, deschis la orice bancă din România
  • Ai o perioadă de grație de până la 60 de zile in care nu platesti dobanda pentru cheltuielile tale

 Te așteptăm în orice hypermarket Auchan pentru a te bucura de ofertele și beneficiile noastre!

Spor la cumpărături! :)

Exemplu de calcul: Pentru o tranzacție în rate fixe din Linia de Credit cu card de credit atașat în valoare de 1.500 lei efectuată la data aprobării Liniei de Credit și rambursată în 12 luni, rata lunară fixă este 130 lei, dobânda fixă aplicată la sold este 0%, DAE 7,55% și valoare totală plătibilă 1.560 lei, comision de administrare card: 5 lei/lună. Promoția este disponibilă pentru cumpărături în valoare de min. 1.300 lei. Oney Finances SRL intermediază credite oferite BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala București, Oregon Park, sos. Pipera, 46D-46E-48, cladirea C, et. 6, sector 2, București, România, J40/20815/2017, CUI 38627806, iar decizia de acordare a produsului financiar aparține creditorului. Detalii la consultanții de credit din magazine. Ofertă valabilă în perioada 13-26.02.2021.

Copyright © Oney Finances SRL All Rights Reserved.
Dezvoltat de: aicontrol.ro