Automatric sau cum voi putea plăti cu mașina oriunde în lume

Automatric, inovație creată de Oney, implementată deja în Spania, transformă mașinile în metode de plată rapide, sigure și eficiente. Și în China, câteva benzinării au implementat acest sistem de plată, care oferă consumatorilor o experiență inedită. Odată ce ajunge la pompa de alimentare, consumatorul nu trebuie să iasă din mașină deoarece un angajat se va ocupa de umplerea rezervorului. Cu un singur click pe tabloul de bord, plătește și confirmă comanda.

Stațiile de service participante (peste o sută în Spania și Portugalia) sunt dotate cu camere, citesc plăcuța de înmatriculare a mașinii și se conectează automat la cardul bancar. Tot ce trebuie să facă clientul este să se servească și să introducă codul său PIN la pompă, pe smartphone sau pe tabloul de bord al automobilului pentru a valida plata direct. Este foarte ușor de utilizat: clientul înregistrează în prealabil plăcuța de înmatriculare și cardul bancar prin intermediul aplicației sau pe site.

Cel mai recent studiu CES (Consumer Electronics Show) din Las Vegas a confirmat acest lucru: deoarece autoturismele se conectează din ce în ce mai mult cu mediul înconjurător, acest lucru deschide noi posibilități. Combinate cu sisteme de operare, aplicații și inteligență artificială, mașinile pot simplifica viața noastră de zi cu zi, devenind un mijloc de plată fiabil și eficient.

Automatric: sigur și ușor de alimentat

Alimentarea cu combustibil este o necesitate și o sarcină care rareori pare plăcută, știm... De ce să nu grăbim procesul, astfel încât să terminăm cu cât mai repede posibil?! Acesta este principiul din spatele Automatric, un sistem unic de plată creat de filiala spaniolă Oney. Ideea a venit de la un angajat care dorea să pună capăt cozilor lungi din benzinării.

Datorită inovației Automatric, toți avem de câștigat, începând cu șoferul. El economisește timp, și nici nu va trebui să aibă în permanență cardul bancar cu el. Mai mult, el își poate monitoriza bugetul prin setarea unei limite de plată fixă ​​pe care o stabilește pe site în prealabil. Serviciul este disponibil chiar și la punctele de alimentare cu hidrogen și electric. Din punctul de vedere al furnizorului, această soluție înseamnă mai mult trafic și o experiență a clienților care încurajează loialitatea, fiind un alt pas în direcția mașinilor fără șofer.

După stațiile de benzină, sistemul se extinde cu ușurință la parcări sau supermarketuri. Pe scurt, orice situație în care este necesară o mașină, și asta nu este totul. Franța testează în prezent sistemul înainte de lansare, iar producatorii auto de top doresc integrarea Automatric în noile lor modele.

Având în vedere că un șofer petrece, în medie, mai mult de 260 de ore pe an în mașină (o treime, din care caută un loc de parcare), sistemul are un viitor luminos. Imaginați-vă acest lucru: vă conduceți mașina. Pe măsură ce vă apropiați de o benzinărie, tabloul de bord vă informează. Te apropii și stația de service conectată te recunoaște. Pe baza caracteristicilor mașinii și a obiceiurilor de cumpărare, știe ce tip de combustibil utilizează clientul.

 
 
Copyright © Oney Finances SRL All Rights Reserved.
Dezvoltat de: aicontrol.ro