Oney și Europa Travel te trimit în vacanță!

În perioada 20 iunie-31 iulie 2019, poți beneficia de un voucher de 25% discount la călătoriile oferite de agenția de turism Europa Travel, dacă ești sau devii client Oney în perioada campaniei.

Mai exact, dacă ai deja un card de cumpărături sau un credit de nevoi personale Oney, emise inclusiv în 19.06.2019, beneficiezi de voucherul oferit de Europa Travel. Toți clienții existenți care au primit prin SMS la numărul declarat cod-ul promoțional, îl pot folosi online sau se pot prezenta în una dintre agențiile partenere ale Europa Travel. Lista poate fi consultată aici.

Clienții noi care semnează un contract pentru un card de credit sau credit de nevoi personale la birourile Oney beneficiază, de asemenea, de un cod de reducere, în valoarea de 25% din prețul total al călătoriei. Voucher-ul va fi îmnânat fizic la birourile Oney, după semnarea contractului.

Voucherul nu se cumulează cu alte promoții oferite de Europa Travel și se aplică sejururuilor și circuitelor cu autocarul.

Știm că și ție îți place aventura, așa că nu mai sta pe gânduri și programează-ți acum vacanța binemeritată. Ia-ți familia sau prietenii și relaxați-vă! Cu toții avem nevoie de relaxare, nu?

Vara asta e a ta! Găsești toate detaliile în regulamentul campaniei, disponibil aici.

Copyright © Oney Finances SRL All Rights Reserved.
Dezvoltat de: aicontrol.ro