HO, HO, HO, 0% dobândă!

Sărbătorile vin cu 0% dobândă, pentru cumpărături în 12 rate, din orice hypermarket Auchan din România.

Te așteptăm în perioada 6-25 decembrie să le cumperi celor dragi cadourile pe care le merită, în rate fixe, ca să nu rămâi fără bani de sărbători.

Fie că vrei să oferi un laptop, un telefon mobil sau pur și simplu vrei să îți cumperi un frigider, mașină de spălat, trebuie să știi că poți opta pentru varianta în 12 rate, 0% dobândă, valabil pentru cumpărături de peste 1.500 RON.

E luna cadourilor și știm că nu vrei să ratezi pe nimeni, ideea e că poți face surprize neașteptate fără prea mult efort.

Nu ai economisit suficient? Nicio problemă, să cumperi în rate este o variantă flexibilă pentru bugetul tău.

Dacă nici varianta în rate nu ți se potrivește, nu-i nimic, nu uita că, De Crăciun, cel mai frumos cadou este prezența celor dragi.

Completează formularul de mai jos și te sunăm noi pentru a-ți oferi mai multe informații despre cum poți să achiziționezi produse în rate, prin intermediul cardului de cumpărături Oney.

 

Ce mai poți face cu cardul de cumpărături Oney?

  • Poți face retrageri de numerar de la orice bancomat și poți plăti cu el oriunde în lume 
  • Plata la comercianți cu 0% comision
  • Plătești în rate la orice comerciant unde vezi sigla "Mastercard Plata în rate"
  • Poți face transfer de bani din contul de card într-un cont curent personal, deschis la orice bancă din România

 

Exemplu de calcul: pentru o tranzacție în rate fixe din Linia de Credit cu card de credit atașat în valoare de 3.500 de lei efectuată la data aprobării Liniei de Credit și rambursată în 12 luni, rata lunară fixă este de 296,66 lei, dobândă fixă aplicată la sold este 0%, DAE, 3,18% și valoare totală plătibilă 3.560 lei, comision de administrare card: 5 lei/lună. Promoția este disponibilă pentru cumpărături în valoare de min. 1.500 de lei. Oney Finances SRL intermediază credite oferite de BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala București, Oregon Park, șos. Pipera, 46D-46E-48, clădirea C, et. 6, sector 2, București, România, J40/20815/2017, CUI 38627806, iar decizia de acordare a produsului financiar aparține creditorului. Detalii la consultanții de credit din magazine. Ofertă valabilă în perioada 6-25.12.2019 

Copyright © Oney Finances SRL All Rights Reserved.
Dezvoltat de: aicontrol.ro