Beneficiază de voucherul de 25 de euro de la Christian Tour și mergi în vacanță oriunde vrei, cu cardul de la Oney!

În perioada 15 august – 30 septembrie 2019, în parteneriat cu Christian Tour, oferim un voucher în valoare de 25 de euro clienților noi și existenți Oney, astfel:

Clienții vor beneficia de un cod promoțional în valoare de 25 de euro. Cu acest cod, aceștia se vor prezenta într-una din agențiile partenere Christian Tour pentru a beneficia de reducere. Consultă lista aici.

Nu mai sta pe gânduri și hai în vacanță!

Christian Tour îți pune la dispoziție destinații pe alese. Fie că îți dorești o mini-vacanță în România sau vrei să pleci peste hotare, noi îți oferim 25 de euro cadou! Achită-ți vacanța cu cardul Oney și hai să colecționezi amintiri frumoase alături de cei dragi!

Toți clienții Oney care vor beneficia de voucher, vor plăti vacanța cu cardul de cumpărături Oney.

Se poate folosi un singur voucher per rezervare, iar suma aferentă voucherului nu poate fi returnată.

Află toate detaliile din regulamentul campaniei “Oriunde vrei, cu cardul de la Oney”, disponibil aici.

Descoperă toate beneficiile pe care ți le oferă cardul Oney:

  • Poți folosi cardul în orice alt magazin, nu doar în hypermarketurile Auchan.
  • Cu cardul Oney poți face cumpărături în 3 rate, 0% dobândă, în orice magazin, valabil pentru cumpărături de peste 300 lei. Tot ce trebuie să faci este să soliciți în termen de 3-5 zile de la data tranzacției, transformarea cumpărăturilor în 3 rate, 0% dobândă, la numărul de telefon 021.305.12.27.
  • Primești bani înapoi la cumpărături în Auchan, află mai multe detalii aici.

Pentru o tranzacție în rate fixe din soldul disponibil în valoare de 3.000 de lei, rambursată în 3 luni, rata lunară fixă este de 1.005 de lei, dobândă fixă lunară aplicată la sold este 0%, DAE 3,04%, valoare totală plătibilă 3.015 lei. Comision de administrare Linie Credit 5 lei. Campanie valabilă pentru cumpărături de minimum 300 de lei în rate fixe efectuate cu cardul Auchan până la 30.09.2019. Detalii la biroul de credit din magazine. Oney Finances SRL intermediază credite oferite de BNP Paribas Personal SA Paris Sucursala București, str. Clucerului, nr. 78-80, sector 1, București, România, J40/20815/2017, CUI 38627806, iar decizia de acordare a produsului financiar aparține creditorului. Detalii la consultanții de credit din magazine. 

Copyright © Oney Finances SRL All Rights Reserved.
Dezvoltat de: aicontrol.ro