Vara aceasta te răcorești în 12 rate!

Vino în orice hypermarket Auchan din țară între 17 și 30 iulie pentru a face cumpărături de minimum 1.200 de lei la produsele din gama de Electronice și Electrocasnice. E timpul să îți reînoiești casa cu cel mai în vogă televizor sau să îți schimbi frigiderul cu unul nou. Orice este posibil cu cardul de cumpărături Oney.

Cardul Oney oferă beneficii multiple precum:

  • Poți face retrageri de numerar de la orice bancomat și poți plăti cu el oriunde în lume  
  • Platesti la comercianți cu 0% comision, în funcție de campaniile disponibile
  • Poți face transfer de bani din contul de card într-un cont curent personal, deschis la orice bancă din România
  • Ai o perioadă de grație de până la 60 de zile in care nu platesti dobanda pentru cheltuielile tale

În plus, ai parte de multiple avantaje dacă îți înregistrezi cardul de fidelitate MyClub în contul tău din aplicația Auchan sau de pe www.auchan.ro

Spor la cumpărături!

Pentru o tranzacție în rate fixe din soldul disponibil în valoare de 1.200 lei, rambursată în 12 luni, rata lunară fixă este de 105 lei, dobândă fixă lunară aplicată la sold este 0%, DAE 9,49%, valoare totală plătibilă 1.260 lei. Comision de administrare Linie Credit 5 lei. Campanie valabilă pentru cumpărături de minimum 1.200 de lei în rate fixe efectuate cu cardul Auchan. Detalii la biroul de credit din magazine. Oney Finances SRL intermediază credite oferite de BNP Paribas Personal SA Paris Sucursala București, Șos. Pipera nr. 46D-46E-48, Oregon Park, Clădirea C, et. 6 , sector 2, București, România, J40/20815/2017, CUI 38627806, iar decizia de acordare a produsului financiar aparține creditorului. Detalii la consultanții de credit din magazine. Perioada campaniei 17 – 30 iulie 2021.

Copyright © Oney Finances SRL All Rights Reserved.
Dezvoltat de: aicontrol.ro