Primăvara a venit, dobânda a dispărut!

Vino în magazinele Leroy Merlin în perioada 01.03-31.03.2024, cumpără de minim 5000 de lei și poți plăti în 12 rate, FĂRĂ DOBÂNDĂ*.

Cu UniCredit Consumer Financing și Oney poti cumpara mai ușor produsele dorite din magazinele Leroy Merlin prin solutiile financiare oferite pe loc, în magazin.

*Oferta de credit în 12 rate, FĂRĂ DOBÂNDĂ este aplicabilă în cazul contractării produsului de credit cu asigurare de viață atașată. Asigurarea de viață este oferită de Generali România Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN S.A., în calitate de Agent Auxiliar înregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiară cu numărul RAJ-502078. Obținerea produsului de credit nu este condiționată de încheierea asigurării: produsul de asigurare este opțional, creditul putând fi achiziționat fără asigurare, în condițiile de costuri prezentate conform schemei de mai sus. Detalii privind oferta de asigurare pot fi regăsite pe www.ucfin.ro/asigurari

Dacă esti persoană fizică, cu vârsta între 18 și 75 de ani (la finalizarea contractului), te așteptăm cu următoarele documente:

  • Actul de identitate

  • Dovada veniturilor: acord de consultare a bazelor de date ANAF** (se completează direct în magazin) sau documente doveditoare ale venitului pentru venituri provenite din alte surse decat salarii și pensii.

**aplicabil pentru categoriile de venituri (cu titlu de exemplu, salarii) ce pot fi interogate în bazele de date ale Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), în baza exprimării acordului de consultare și prelucrare a informațiilor din bazele de date ale Ministerului Finanțelor Publice, Agenția Natională de Administrare Fiscală (ANAF). Pentru celelalte categorii de venituri, este necesară prezentarea documentației de venit.

Creditorul are dreptul de a analiza si de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului de consum, în conformitate cu normele interne si reglementarile legale. Fac exceptie situatiile in care decizia de creditare nu poate fi luata pe loc din motive independente de vointa UniCredit Consumer Financing ISN S.A. sau situatiile in care este necesara o analiza suplimentara a cererii.

Conform legii, oferta de produs sau serviciu financiar este cea valabila la momentul inregistrarii solicitarii produsului/serviciului si, independent de elementele respectivei oferte, contractul se considera incheiat numai la data semnarii sale formale sau, dupa caz, conform prevederilor legale aplicabile incheierii contractului la distanta. Oferta completă a produselor financiare și de asigurare pe www.ucfin.ro.

Vino in magazin si alege produsele dorite

Prezinta-te apoi la biroul de credit Oney aflat tot in magazin pentru a gasi impreuna cu consultantii nostri solutia financiara potrivita pentru tine

Aplica pentru credit si, in cazul aprobarii, semnezi documentatia de creditare si poti sa pleci acasa in aceeasi zi, cu bunurile achizitionate

Achiti cumparaturile in rate egale fixe, incepand de luna următoare.

OFERTA FINANCIARĂ

CREDITUL PARTENER PROMO 12 M

Valoare

Dobândă anuală cu produs Asigurare de viata

Dobândă anuală fără produs Asigurare de viață

Comision de analiză dosar*

Comision lunar de administrare credit

Perioada de creditare

DAE** pentru produs cu asigurare de viată

DAE** pentru produs fără asigurare de viață

Partener

Promo12M

3.500 →

30.000 Lei

0%

8%

0 Lei

10 Lei

12 luni

0,74%

10,38%

*perceput numai în cazul acordării creditului

**calculată pentru suma maximă și perioada maximă

Exemplu reprezentativ de calcul, produs cu asigurare: În cazul Creditului Partener Promo 12M (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate) în valoare 3.500 Lei cu asigurare de viață cu prima de asigurare unică finanțată* (de 120 Lei, adăugată la valoarea creditului, rezultând o valoare totală împrumutată: 3.710 Lei) pe 12 luni, rata dobânzii anuale fixă este de 0%, comision de analiză dosar 0 Lei (perceput doar în cazul acordării creditului), comision lunar de administrare credit 10 Lei, valoarea ratei lunare 319,17 Lei (pentru rate egale, rata incluzând și costul asigurării de viață cu primă finanțată), valoarea totală plătibilă 3.830 Lei, DAE 6,8% (calculata la valoarea totală împrumutată de 3.710 Lei).*Prima unică de asigurare de viață finanțată de Împrumutator este calculată ca procent de 0,5% din valoarea creditului de 3.500 / Lei și înmulțită cu perioada de creditare de 12 luni. Costul finanțării de către Împrumutator a primei unice de asigurare de viață este 0 Lei, calculat prin aplicarea ratei dobânzii de 0% la valoarea din credit reprezentând prima unică de asigurare de 120 Lei finanțată de Împrumutator, rezultând o valoare împrumutată de 3.710 Lei.

Exemplu reprezentativ de calcul, produs fără asigurare: În cazul Creditului Partener Promo 12M (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate) pentru o valoare totală a creditului de 3.500 Lei pe 12 luni, rata dobânzii fixă/an este de 8%, comision de analiză dosar 0 Lei (perceput doar în cazul acordării creditului, comision lunar de administrare credit 10 Lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 316,41 Lei valoarea totală plătibilă 3.796,93 Lei, DAE 16,43%. Creditul Partener Promo 12M este oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. (UCFin) prin intermediul Oney Finances SRL, intermediar de credit al produselor financiare oferite de UCFin în magazinele Leroy Merlin SRL.

Cum poti plati rata lunara sau sumele datorate aferente Creditului Partener?

Usor, utilizand unul dintre urmatoarele instrumente:

  • In numerar, in orice sucursala UniCredit Bank SA, la orice bancomat multifunctional (BNA) sau la casierie*; 
  • In numerar sau cu cardul de debit / credit la dispozitivele POS puse la dispozitie la casieriile din reteaua de magazine* Altex si Media Galaxy;
  • In numerar, in reteaua de PayPoint*, operator de incasare plati, incarcare electronica si transfer de bani cu o retea de peste 11.700 de magazine de convenienta, supermarketuri sau minimarketuri cu program prelungit de functionare;
  • In numerar, in reteaua de Selfpay (ZebraPay)*, pe care le gasesti in peste 4.700 de locatii - supermarketuri, benzinarii sau centre de business.
  • In numerar, in orice sucursala UniCredit Bank SA, la orice bancomat multifunctional sau la casierie*;
  • Prin transfer bancar, din orice cont curent deschis la orice institutie financiara**;
  • Prin intermediul Online Banking, Mobile Banking sau a mandatului de debitare automata, daca ai activat acest serviciu si detii un cont curent deschis la UniCredit Bank S.A.*.

Regasesti atat Codul de Bare, cat si Contul IBAN, pe:

  • Graficul de Rambursare primit odata cu documentatia de creditare

 

*timp de procesare: maximum o (1) zi lucratoare
**timp de procesare: maximum doua (2) zile lucratoare
Plata se va inregistra cu data in care s-a efectuat, indiferent de modalitatea de plata si timpul de procesare.Ai nevoie de finanțare? Completează formularul de mai jos și vei fi contactat rapid de un consultant Oney!

Copyright © Oney Finances SRL All Rights Reserved.
Dezvoltat de: aicontrol.ro