Mergi unde vrei cu cardul tău Oney

În perioada 18 iunie – 18 septembrie, faci cumpărături de care vrei și mergi unde vrei cu cardul tău de cumpărături Oney și Clever Taxi. Campania este disponibilă în orașele București, Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu și Constanța și se adresează atât clienților existenți cât și clienților noi.

Ce beneficii primesc?

Dacă ești deja client Oney și ai un card de cumpărături Oney sau un credit de nevoi personale, emise până în data de 17.06.2019, primești un voucher de discount de 50% din partea companiei Clever Taxi, în limita a 10 lei, pentru orice cursă realizată prin plata cu cardul în aplicația Clever.

Clienții noi care vor avea noi carduri de credite sau de nevoi personale în perioada campaniei (18 iunie – 18 septembrie) vor beneficia de un cod de discount ce le va aduce prima călătorie gratuită cu plata prin aplicație, cu cardul, în valoare de 15 lei. Vor intra în posesia codului în momentul semnării contractului și este valabil timp de o lună.

Descarcă-ți aplicația Clever Taxi, înregistrează-ți cardul Oney în aplicație și bucură-te de discounturile oferite. Vocuherul poate fi folosit accesând secțiunea Contul Meu – Metode de Plată – Adaugă voucher. În cazul în care suma cursei depășește valoarea voucherului, diferența va fi luată din contul tău. Plata se va face automat la finalul cursei.

Spor la cumpărături! Du-le acasă cu Clever Taxi!

Înscrie-te în campania promoțională și vino în magazinele Auchan din București, Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu sau Constanța să afli cum intri în posesia unui card de cumpărături sau a unui credit de nevoi personale.

Regulamentul complet îl găsești aici.

Copyright © Oney Finances SRL All Rights Reserved.
Dezvoltat de: aicontrol.ro