Susține mobilitatea urbană și alege responsabil. În luna iunie ai 12 rate cu dobândă 0% în magazinele Auchan pentru produsele dedicate

Cu ocazia zilei Mondiale a Mediului, avem un motiv în plus să îți spunem cât de important e să alegi responsabil. Susținem oricând, dar astăzi și mai mult această inițiativă, iar luna aceasta îți punem la dispoziție produsele noastre dedicate mobiliății urbane din magazinele Auchan, pe care le poți achiziționa în 12 rate cu dobândă 0%.

Ai grijă de mediul înconjurător cu cardul de cumpărături Oney. Mergi mai rar cu mașina și mai des cu trotineta electrică. Plantează un copac sau strânge un gunoi de pe stradă. Alege să faci echipă cu mediul.

Încurajează un prieten să fie atent cu mediul și ajută la conștientizarea importanței mobilității urbane. Creeează-ți un mediu benefic și eficient și hai în magazinele Auchan și află mai multe despre produsele înscrise în campanie (biciclete, trotinete și hoverboard-uri electrice).*

*Exemplu de calcul: pentru o tranzacție în rate fixe din Linia de Credit cu card de credit atașat în valoare de 3.500 de lei efectuată la data aprobării Liniei de Credit și rambursată în 12 luni, rata lunară fixă este de 296,66 lei, dobândă fixă aplicată la sold este 0%, DAE, 3,18% și valoare totală plătibilă 3.560 lei, comision de administrare card: 5 lei/lună. Promoția este disponibilă pentru cumpărături în valoare de min. 1.200 de lei. Oney Finances SRL intermediază exclusiv credite oferite de BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala București, str. Clucerului, nr. 78-80, sector 1, București, România J40/20815/2017, CUI 38627806, iar decizia de acordare a produsului financiar aparține creditorului. Detalii la consultanții de credit din magazine. Ofertă valabilă până la 30.06.2019.

Copyright © Oney Finances SRL All Rights Reserved.
Dezvoltat de: aicontrol.ro