Informare birouri deschise Oney în Leroy Merlin

 

Am redeschis birourile Oney din Leroy Merlin. Acum puteți cumpăra, în rate, produsele mult visate. 

Dacă aveți cardul de cumpărături Leroy Merlin, puteți achiziționa produse direct din magazin sau online, prin serviciul Rezervă și Ridică. Plata produselor se va face în momentul în care veniți în magazin pentru a ridica produsele rezervate.

În ceea ce privește modalitatea de plată a ratelor, vă recomandăm plățile online și să ieșiți din casă doar dacă este absolut necesar. Mai multe informații despre plata ratei online găsiți aici.

Pentru că în această perioadă petrecem mai mult timp acasă decât de obicei, cel mai bun moment în care putem să ne punem planurile în aplicare este acum. Spor la idei!

Dacă nu aveți cardul de cumpărături Leroy Merlin și doriți să achiziționați produse în rate, direct din magazinele Leroy Merlin sau pur și simplu doriți să faceți cumpărături cu el oriunde în altă parte, îl puteți solicita completând formularul de mai jos, iar noi vom reveni către dvs. în cel mai scurt timp cu mai multe informații.

Pentru a intra în posesia cardului de cumpărături Leroy Merlin, trebuie să veniți la unul din birourile Oney din Leroy Merlin, excepție făcând biroul din Leroy Merlin Suceava care va rămâne închis pentru o perioadă nelimitată de timp.

Copyright © Oney Finances SRL All Rights Reserved.
Dezvoltat de: aicontrol.ro